O nama

O NAMA

Naša firma se bavi proizvodnjom i prodajom pločastog i tapaciranog namještaja. Raspolažemo sa kompletnim repromaterijalom za proizvodnju namještaja kojim opskrbljujemo naše klijente u polju proizvodnje namještaja.

HISTORIJAT FIRME

1989
1995
2002
2015
2017
2019
Firma je osnovana 1989. godine na području općine Doboj. U početku je djelovala kao samostalna trgovinska radnja.
Firma seli svoje sjedište u Gračanicu i opredjeljuje se za prodaju isključivo materijala za namještaj.
Kompanija gradi novi objekat u Donjoj Lohinji, općina Gračanica, i pokreće proizvodnju mebl štofa različitih dezena i tekstura.
Postojeća zgrada je proširena i dobija novi, sadašnji, izgled. Kompanija širi svoje usluge na prodaju namještaja i kompletnog repromaterijala za proizvodnju namještaja i gradi svoj imidž.
Objekat se dodato proširuje. Uvode se savremene mašine za proizvodnnju namještaja kao i najnoviji programi za digitalno kreiranje namještaja. Počinje proizvodnja pločastog i tapaciranog namještaja po želji kupca.
Kompanija je već poznata na tržištu i gradi rejting svojim kvalitetom.

O NAMA

Kompanija je osnovana 1989. godine kao samostalna trgovačka radnja . 1995. godine prelazi u Gračanicu i počinje sa prodajom materijala za namještaj. 2002. godine,  počinje se baviti i proizvodnjom materijala za namještaj.

2015 počinje sa radom salon namještaja čiji asortiman u početku čine proizvodi poznatih kuća za proizvodnju namještaja, a poslije toga 2017. godine, kompanija Hajrićprom počinje sa vlastitim proizvodnim programom.

ZADNJE VIJESTI

Kategorije